( 056 290505

Superglass Academy: een extra zekerheid

Bij SuperGlass hechten we enorm veel belang aan een perfecte uitvoering van uw na-isolatie met minerale wol. Daarom werken we uitsluitend samen met ervaren en betrouwbare plaatsers die reeds bewezen hebben dat ze het na-isoleren met glaswolvlokken helemaal onder de knie hebben.

Maar ook in de wereld van de glaswol isolatie veranderen de zaken soms razendsnel. Om hieraan het hoofd te bieden, hebben we de SuperGlass ACADEMY in het leven geroepen. Al onze plaatsers volgen hier op regelmatige basis workshops, trainingen en opleidingen met slechts één doel voor ogen: steeds op de hoogte blijven van de nieuwste materialen en technieken die te maken hebben met inblaaswol .

Zo bent u, als klant en bouwheer, zeker dat u niet enkel een perfect uitgevoerde glaswol isolatie krijgt, maar dat deze uitgevoerd is volgens de nieuwste stand van de techniek. Op deze manier kunnen we de voorsprong bestendigen die hebben opgebouwd bij SuperGlass en de aanverwante bedrijven in onze groep, gespecialiseerd in vochtbestrijding en isolatie met inblaaswol .